Prijscalculator.

0.00

Meest gestelde vragen.

U heeft een single-page website als de pagina uit 1 grote pagina bestaat. Heeft u meer nodig? Dan valt uw website onder het multi-page type website. Meer lezen? Klik hier.

Wilt u een blog starten? Kies dan voor de blog type. Ook kunt u een webshop starten, dan heeft u het webshop type nodig.

Wij weten hoe lastig het kan zijn in deze tijden en willen u graag een reminder geven dat een lach altijd leuk is! Voor alle vrolijke klanten hebben wij een verassing!

Als er op uw website betaald moet worden, dan heeft u Ideal integratie nodig. Met deze integratie kunt u betalingen van uw website-bezoekers ontvangen.

Basic:  Uw website krijgt top laadtijden en uw foto’s zullen worden geoptimaliseerd door ons, zodat uw website in top-shape geleverd zal worden.

Premium: U krijgt alles van het basic-pakket met daarbij als extra:

  • Google Analytics integratie
  • SEO-tool
  • Alle pagina’s in top vorm
  • Sitemap

Wij verbinden uw social-media accounts met uw website. Zo wordt het tonen van social-media posts super makkelijk!

Een nieuwsbrief module geeft u de mogelijkheid om e-mails van website-bezoekers op te slaan in een lijst. Deze lijst kan via 1 tool tegelijkertijd gemaild worden. Hiervoor heeft u 1 extra contact-formulier nodig.

Jammer dat wij u hier niet hebben kunnen helpen, maar wees gerust! Wij zullen u verder helpen via ons contact-formulier. Wij zullen u zo snel mogelijk te woord staan.